Hottub Tiemessenverhuur

Hottub huren

Hottub Huren

Geniet van een unieke wellness ervaring in uw eigen tuin met onze hottub op aanhanger. Wilt u een onvergetelijke dag of avond beleven met uw vrienden, familie, partner of gezin? Wilt u zich heerlijk ontspannen in een warm bad onder de sterrenhemel? Wilt u uw feestje net dat beetje extra geven? Dan is een hottub huren de perfecte oplossing voor u!

Bij ons kunt u een houtgestookte hottub huren die net even wat groter is dan de meeste hottubs. U kunt er met 7 tot 8 volwassenen comfortabel in zitten. Wij zorgen ervoor dat de hottub bij u thuis wordt afgeleverd en aangesloten. De hottub blijft op de aanhanger staan, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het verplaatsen of tillen. U hoeft alleen maar de hottub te vullen met water en het vuur aan te steken. Heeft u geen haardhout in huis? Geen probleem, wij kunnen dit erbij leveren.

Hottub online reserveren

Een hottub huren is heel eenvoudig en voordelig. U kunt online reserveren via onze website. U kiest zelf de gewenste huurperiode, van een dag tot een week of langer. U betaalt een scherpe prijs, inclusief btw. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de afstand en kunt u bij het online invullen van uw gegevens direct zien.

Heeft u een groot feestje met veel gasten? Dan kunt u ook bij ons terecht voor andere verhuurproducten, zoals een luxe toiletwagen voor 100 personen, een toiletwagen voor 250 personen of een plaszuil voor de mannen. Zo maakt u uw feestje compleet en zorgt u voor het comfort van uw gasten.

Meer informatie over onze hottub

Heeft u nog vragen over het huren van een hottub of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder en geven u graag tips voor een geslaagde hottub ervaring. U kunt ook onze website bezoeken voor meer informatie en inspiratie. Daar vindt u ook de reviews van onze tevreden klanten.

Wacht niet langer en reserveer nu uw hottub. U zult er geen spijt van krijgen. Een hottub huren is een unieke wellness ervaring die u niet snel zult vergeten!

Eigenschappen

 • plaats voor 7-8 volwassenen
 • hout gestookt Zakken haardhout zijn bij ons bij te bestellen voor € 6,25 per stuk.
 • kunststof binnenkant
 • gemonteerd op aanhanger De hottub wordt geleverd inclusief aanhanger. De hottub zit hier vast op gemonteerd en is er dus niet af te halen. Daardoor kan onze hottub snel worden geplaatst en makkelijk worden vervoerd.

De eerste opwarming van de hottub duurt zo’n 2 tot 2,5 uur. Hiervoor zijn 3 tot 4 zakken haardhout nodig. Een temperatuur tussen de 35 en 40 graden wordt door de meeste gebruikers als prettig ervaren. De hottub blijft lang warm doordat deze goed is geïsoleerd en kan worden afgedekt met de deksels. Wilt u de volgende dag weer lekker relaxen in de hottub dan is deze snel weer op temperatuur. U heeft de tweede dag dan minder haardhout nodig.

Onze hottub mag alleen gestookt worden met droog haardhout, niet met sloophout. Mocht u geen haardhout ter beschikking hebben dan kunnen wij dit als extra service erbij leveren. Ons haardhout is in zakken verpakt om dit gemakkelijk te kunnen transporteren. Deze zakken haardhout zijn een stuk groter dan die u bij een bouwmarkt kunt kopen. U betaalt achteraf alleen voor het haardhout dat u heeft verbruikt.

Afmetingen

 • lengte zonder dissel:
  3,18 meter
 • lengte met dissel:
  4,65 meter
 • breedte:
  2,1 meter
 • hoogte zonder kachelpijp:
  1,7 meter

Huur prijzen

Prijzen zijn inclusief btw.

Wilt u onze hottub huren voor een periode langer dan 7 dagen neemt u dan contact met ons op.

 • 3 dagen(weekend) € 165,-
 • 5 dagen € 250,-
 • 7 dagen € 320,-
 • 1 zak haardhout € 6,25 Onze zakken haardhout zijn een stuk groter dan de zakken die u bij een bouwmarkt kunt kopen. U betaalt alleen het haardhout dat u heeft verbruikt.
 • transportkosten € 0,85 / gereden kilometer De transportkosten worden berekend op basis van uw postcode.

Hout gestookte hottub
Hottub Tiemessenverhuur
Hottub op aanhanger in de sneeuw
Hottub in de sneeuw
Hout voor de hottub
Hottub in de sneeuw